Известие

Collapse
No announcement yet.

МОЛБА ЗА СЪДЕЙСТВИЕ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщение
    Този проблем е решен.
    Значи спокоино може да пристъпиш към следващия
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Alfa 166jtd,1999

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Значи спокоино може да пристъпиш към следващия
        Колега Linkestis ето го и следващия проблем :
        търся механиката на навигацията.
        Исках да сложа диск за проба но не се случи нищо(диска не бе поет автоматично). Леко побутнах но усетих съпротива и се отказах от вкарването. Свалих устройството и при моите хора да видят кво става. Отвориха го и диагнозата беше - изронени зъбни колела на механиката. Опитаха да сменят със други взети от филипс(по мой спомен казаха че тази механика е тяхна ама може и да бъркам) ама ядец колелцата се разминават и си иска оригиналдъ.
        Та колеги помагайте пак - ако има някъде някоя скапана навигация със здрава механика споделете.
        п.п. Проверих във раздел продава ама няма. Даже и здрава не видях да има.По интернет пратих запитване до морга ама нямам отговор от тях.
        Last edited by danchev63; d.m.y г., 15:46.
        sigpic
        Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
        АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
        АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Хайде бе колеги никой ли не знае някъде свястна механика за навигацията.
          sigpic

Comment

Хайде бе колеги никой ли не знае някъде свястна механика за навигацията.
            колега в Драгичево има доста части на нашите 166 ако ти се разкарва до там,ще намериш на 100% и аз трябва да си взимам цялото ЦД,но още чакам един друг колега от форума на оправи нещата с картите

Comment

Колега munio доста ми е настрани от стоянката. Ама ако няма друг вариант ще планирам ходене до там.
              п.с. И аз още чакам картите ама те бегали
              sigpic

Comment

Колега munio доста ми е настрани от стоянката. Ама ако няма друг вариант ще планирам ходене до там.
                п.с. И аз още чакам картите ама те бегали
                Никола праща и по Еконт и като каже, че нещо работи значи работи - поне аз съм останал с такова впечатление
                AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Working...
                X